Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceap
Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceapa taiata julein si castravetii taiati cubulete. Se pregateste sosul separat din otet, ulei si sare. Se pune totul intr-un platou si se orneaza dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii