Salata de cartofi cu maioneza

Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • Cidru
  • Piper macinat
  • 300 g cartofi
  • Sos tartar

Mod de preparare

Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fierb cartofii in apa sarata, dupa care se curata si se tai cubulete mici. Se pune peste ceapa, si se amesteca pana cand absoarbe apa cu cidru. La final se amesteca ca jumatate de portie de sos tartar.
Se pastreaza la frigider o zi. Se serveste rece.

Daca vrem sa-i adaugam salatei un plus de gust si culoare, o putem decora cu cateva frunze de patrunjel.

Alte salate recomandate

Salata de vinete cu maioneza

Salata boeuf

Salata pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...