Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fie
Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fierb cartofii in apa sarata, dupa care se curata si se tai cubulete mici. Se pune peste ceapa, si se amesteca pana cand absoarbe apa cu cidru. La final se amesteca ca jumatate de portie de sos tartar.
Se pastreaza la frigider o zi. Se serveste rece.
Daca vrem sa-i adaugam salatei un plus de gust si culoare, o putem decora cu cateva frunze de patrunjel.
Alte salate recomandate
Salata de vinete cu maioneza
Salata boeuf
Salata pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii