Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de
Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de mere se pregatesc cu cateva zile inainte. Acestea se pun intr-un borcan mai inalt iar peste ele se toarna vin, pana cand le acopera, iar deasupra se toarna uleiul. Se tin la marinat intre 1 si 3 zile. Se pun legumele cu merele intr-un castron si se adauga peste ele vinul folosit la marinat si putina zeama de lamaie, apoi se presara sare dupa gust.
Salata se serveste rece.
Alte retete:
Ciorba radauteana Iahnie de fasole Turta dulce
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii