Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de
Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de mere se pregatesc cu cateva zile inainte. Acestea se pun intr-un borcan mai inalt iar peste ele se toarna vin, pana cand le acopera, iar deasupra se toarna uleiul. Se tin la marinat intre 1 si 3 zile. Se pun legumele cu merele intr-un castron si se adauga peste ele vinul folosit la marinat si putina zeama de lamaie, apoi se presara sare dupa gust.
Salata se serveste rece.
Alte retete:
Ciorba radauteana Iahnie de fasole Turta dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa