Salata de cartofi cu ridiche neagra

Se spala bine cu peria atit cartofii, cit si ridichea. Cartofii se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot, iar ridichea se curata de coaja ne

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 1 ridiche neagra mare
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • boia de ardei
  • marar

Mod de preparare

Se spala bine cu peria atit cartofii, cit si ridichea. Cartofii se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot, iar ridichea se curata de coaja neagra, se da prin razatoare, se sareaza imediat si se lasa sa stea astfel 15-20 minute, ca sa piarda din iuteala. Cartofii cind sint gata, se curata imediat de coaja, se taie marunt si cit sint calzi se stropesc cu ulei, pentru ca sa se imbibe bine si sa capete gust placut. Dupa ce s-au racit, se amesteca bine cartofii cu ridichea si se impart in doua. O parte se amesteca cu boia rosie de ardei, iar cealalta cu marar tocat.
Se aranjeaza in salatiera dupa gustul fiecaruia, cu conditia sa alterneze cele doua culori, dindu-se astfel salatei un aspect frumos si apetisant.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca