Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele
Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele. Se asaza toate ingredientele intr-o salatiera si se stropesc cu sosul format din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Ciuperci umplute
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj