Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele
Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele. Se asaza toate ingredientele intr-o salatiera si se stropesc cu sosul format din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii