Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Se curata telina si se toaca
Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Se curata telina si se toaca fideluta iar untisorul se spala bine. Se adauga toate ingredientele intr-un vas, impreuna cu maioneza si se amesteca bine. Se presara apoi piperul si se potriveste la gust de sare.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Cornulete cu rahat Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii