Cartofii, morcovii, sfecla, conopida si fasolea verde se spala, se curata si se fierb separat in apa cu sare. Legumele se scurg apoi de apa si se tai
Cartofii, morcovii, sfecla, conopida si fasolea verde se spala, se curata si se fierb separat in apa cu sare. Legumele se scurg apoi de apa si se taie mai mari: cartofii in sferturi (eventual pe lung), morcovii pe lung, in sferturi, iar conopida se desface in buchetele mai mari. Se aranjeaza legumele pe un platou si se toarna peste ele sosul vinegreta din ulei, otet si sare. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Chiftele
Primisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti