Se curata castravetii si se taie felii foarte subtiri. Se sareaza, ceva mai mult decat s-ar cere dupa gust. Se tin in castron vreo jumatate de ora, c
Se curata castravetii si se taie felii foarte subtiri. Se sareaza, ceva mai mult decat s-ar cere dupa gust.
Se tin in castron vreo jumatate de ora, ca sa lase apa.
Se scurge apa, se pune ulei si otet sau lamaie, piper dupa gust, si se amesteca.
Pofta buna!
Alte retete
gasiti aici:
Musaca de cartofi si dovlecei
Ciorba de fasole cu afumatura
Salata de fasole verde cu usturoi
Se fac rapid, sunt bune langa un pahar cu bere si nu numai!
Aperitive saleuri cu susan, mac si chimenPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura