Salata de ceapa rosie

Se curata si se taie rondele fine ceapa rosie. Se freaca apoi cu sare si lasa sa se inmoaie putin. Se toarna deasupra otetul, uleiul si se potriveste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri de otet
  • 1-2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se taie rondele fine ceapa rosie. Se freaca apoi cu sare si lasa sa se inmoaie putin. Se toarna deasupra otetul, uleiul si se potriveste la gust de sare.


Se serveste langa fripturi si gratare.

Alte retete:

Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Saratele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide