Spalati bine ciupercile in multe ape reci, fara a le curata de pielita alba si puneti-le la fiert in apa clocotita si usor sarata in care ati adaugat
Spalati bine ciupercile in multe ape reci, fara a le curata de pielita alba si puneti-le la fiert in apa clocotita si usor sarata in care ati adaugat si jumatate din zeama de lamaie.
Dupa 30 de minute de clocote mici, egale, ciupercile sunt gata. Puneti-le intr-o strecuratoare si, cand sunt aproape reci, taiati-le in felii fine, inguste.
Pregatiti un sos din: ulei, zeama de lamaie, vin, sare, piper si putina apa in care au fiert ciupercile.
Turnati apoi acest sos peste ciuperci si decorati-le cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii