Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate d
Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora. Se strecoara, se taie in fasii inguste. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamaie, vin, sare, piper si 1 lingura cu zeama in care au fiert ciupercile. Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.
Se serveste langa mancarurile cu carne si legume.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Chiftelute
Cartofi la cuptor
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj