Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr
Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr-un castron. Se toarna peste sosul vinegreta, pregatit din otet, ulei, sare si piper si o lingura din apa in care au fiert ciupercile. Se amesteca bine si se adauga patrunjel tocat.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti