Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr
Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr-un castron. Se toarna peste sosul vinegreta, pregatit din otet, ulei, sare si piper si o lingura din apa in care au fiert ciupercile. Se amesteca bine si se adauga patrunjel tocat.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj