Salata de ciuperci a la Hamburg

Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 100 g praz
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii
  • 1 salata verde
  • 100 g castravete
  • sare
  • piper
  • zeama unei lamai
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura mustar
  • 20 ml ulei
  • 10 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive. La maioneza preparata se adauga smantana, zeama de lamaie si zarzavaturile taiate. Se da gust cu sare si piper macinat. Servita ca unic fel de mancare, se consuma cu paine prajita, dar se poate folosi si ca garnitura.
Alte retete salate

Salata boeuf

Salata de pui

Salata de cartofi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...