Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive.
Se curata zarzavaturile, ciupercile se taie felii, celelalte, cubulete. Galbenusurile cu mustar se bat cu telul. Se adauga ulei in jeturi succesive. La maioneza preparata se adauga smantana, zeama de lamaie si zarzavaturile taiate. Se da gust cu sare si piper macinat. Servita ca unic fel de mancare, se consuma cu paine prajita, dar se poate folosi si ca garnitura.
Alte retete salate
Salata boeuf
Salata de pui
Salata de cartofi
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa