Salata de ciuperci cu brinza

Se prepara sosul intr-un castron, amestecind uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imedia

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. ciuperci
  • 2 buc. lamii
  • 100 gr. brinza de burduf sau telemea
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata (marar si patrunjel)
  • citeva frunze de salata

Mod de preparare

Se prepara sosul intr-un castron, amestecind uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade brinza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin.
Se tine la rece o ora inainte de a fi servita

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...