Salata de ciuperci cu porumb

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, ap

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g porumb fiert
  • din conserva
  • maioneza
  • marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt. Se pregateste maioneza din 2 galbenusuri (unul fiert si unul crud), 200 ml ulei, o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.

Se amesteca ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Se potriveste gustul de sare si piper.


Se poate lasa asa, sau se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si ceva usturoi pisat. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...