Salata de ciuperci cu porumb

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, ap

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g porumb fiert
  • din conserva
  • maioneza
  • marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt. Se pregateste maioneza din 2 galbenusuri (unul fiert si unul crud), 200 ml ulei, o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.

Se amesteca ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Se potriveste gustul de sare si piper.


Se poate lasa asa, sau se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si ceva usturoi pisat. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...