Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjelul tocat si apoi se introduce tava in c
Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjelul tocat si apoi se introduce tava in cuptor sa fiarba cu focul moderat. Cand a scazut vinul se toarna zeama de la usturoi si se lasa sa fiarba pana scade si ramane numai sosul de ulei. Sunt insa foarte bune si fara usturoi.
Se servesc reci.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Salata de ciuperci cu cartofi
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti