Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjelul tocat si apoi se introduce tava in c
Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjelul tocat si apoi se introduce tava in cuptor sa fiarba cu focul moderat. Cand a scazut vinul se toarna zeama de la usturoi si se lasa sa fiarba pana scade si ramane numai sosul de ulei. Sunt insa foarte bune si fara usturoi.
Se servesc reci.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Salata de ciuperci cu cartofi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii