Salata de ciuperci marinate

Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 1 jumatate pahar mustar
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fierbe otetul cu piperul, sarea si foile de dafin. Dupa ce s-a racit se toarna peste ciuperci, se toarna apoi si uleiul si se inchide borcanul.


Salata se serveste ori independent ori cu diverse fripturi.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Ciorba radauteana Curcan umplut

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide