Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fie
Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fierbe otetul cu piperul, sarea si foile de dafin. Dupa ce s-a racit se toarna peste ciuperci, se toarna apoi si uleiul si se inchide borcanul.
Salata se serveste ori independent ori cu diverse fripturi.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Ciorba radauteana Curcan umplut
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa