Desfacem conopida, o spalam, iar buchetelele se dau crude pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scurge bi
Desfacem conopida, o spalam, iar buchetelele se dau crude pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scurge bine.
Se amesteca ceapa si conopida, se acopera cu maioneza subtiata cu smintina.
Se serveste in aceeasi zi.
Poate fi servita ca aperitiv
Alte retete
Zacusca de vinete
Tocanita cu ciuperci
Tocanita cu cartofi
Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...
Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj