Salata de conopida cu marar si mustar

Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare sau 2 mai mici
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet
  • 1-2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind este gata, se scurge si se pune in salatiera. Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt. Se toarna sosul peste conopida si se serveste.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu pui si ciuperci

M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!

Ciulama cu pui si ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii