Salata de conopida cu morcovi si sos vinegreta

Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 2 morcovi cruzi
  • 100 gr ridiche alba
  • 200 gr fasole alba
  • 2 linguri trufe tocate julien
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se rad, apoi se pun in castronul cu conopida. Fasolea alba, fiarta precum si trufele tocate marunt se adauga si ele in castron. Se amesteca cu grija si se toarna deasupra sosul vinegreta din otet, ulei, sare si piper.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Rulada de porc Ciorba radauteana Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Painici cu lapte si pepite de ciocolata

Aceste painici le mai cumparam din cand in cand din magazin. Eu am facut cateva si cu bare de ciocolata. Merg bine la o...

Painici cu lapte si pepite de ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca