Salata de conopida cu morcovi si sos vinegreta

Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se r

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 2 morcovi cruzi
  • 100 gr ridiche alba
  • 200 gr fasole alba
  • 2 linguri trufe tocate julien
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se rad, apoi se pun in castronul cu conopida. Fasolea alba, fiarta precum si trufele tocate marunt se adauga si ele in castron. Se amesteca cu grija si se toarna deasupra sosul vinegreta din otet, ulei, sare si piper.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Rulada de porc Ciorba radauteana Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...