Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se r
Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se rad, apoi se pun in castronul cu conopida. Fasolea alba, fiarta precum si trufele tocate marunt se adauga si ele in castron. Se amesteca cu grija si se toarna deasupra sosul vinegreta din otet, ulei, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Ciorba radauteana Piftie de curcan
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii