Conopida se pune la fiert pentru 5 minute. Se scurge apoi de apa si se lasa la racit. Morcovii si telina se curata si se taie julein iar miezul de nu
Conopida se pune la fiert pentru 5 minute. Se scurge apoi de apa si se lasa la racit. Morcovii si telina se curata si se taie julein iar miezul de nuca se toaca marunt. Se amesteca conopida racita cu telina, morcovii si nuca si se adauga deasupra smantana, mustarul, caperele, sucul de lamaie, sare si piperul. Se omogenizeza bine si se orneaza cu felii de rosii.
Se serevste imediat.
Alte retete culinare:
Chiftele Maioneza de post Rulada de porc
Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...
Spaghete carbonara, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj