Conopida se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa putin la fiert, dupa care se scoate si se desface in buchetele. Acestea se asaza in mijlo
Conopida se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa putin la fiert, dupa care se scoate si se desface in buchetele. Acestea se asaza in mijlocul salatierei. Rosiile se toaca marunt, iar salata verde se toaca julien. Se pregateste sosul din otet, sare, ulei si se toarna peste conopida. Langa aceasta se asaza salata si rosiile si se toarna si peste ele sosul. Se presara deasupra patrunjelul tocat.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Placinta de dovleac Saratele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii