Se curata creierul de pielite, se tine in apa rece pina ce ii iese tot singele, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare in care au fiert mai intii zar
Se curata creierul de pielite, se tine in apa rece pina ce ii iese tot singele, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare in care au fiert mai intii zarzavaturile, foaia de dafin si piperul. In momentul cind se adauga creierul, se pune si otetul. Dupa ce creierul s-a racit, se sfarima cu furculita si se freaca cu ceapa tocata marunt si cu uleiul, la fel ca si icrele. Se adauga zeama de lamiie Se garniseste cu masline si felii de lamiie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa