Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora. Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de
Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora.
Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de minute.
Cand este bine fiert, scoateti-l intr-un castron si pasati-l cu o lingura de lemn, adaugand ca la maioneza uleiul
picurat, zeama de lamaie, apoi sare si piper, dupa gust.
Separat, curatati ciupercile, spalati-le bine si fierbeti-le 20 de minute intr-un vas cu putina apa fierbinte si usor sarata.
Cand s-au racit, tocati-le marunt, prajiti-le in ulei, puneti sare, piper si serviti ciupercile alaturi de pasta de creier.
Aduceti preparatul la masa decorat cu frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...
Desert tort AlinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj