Salata de creier cu ciuperci

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora. Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g creier
  • 600 g ciuperci
  • o lamaie
  • o ceasca cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora.

Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de minute.

Cand este bine fiert, scoateti-l intr-un castron si pasati-l cu o lingura de lemn, adaugand ca la maioneza uleiul

picurat, zeama de lamaie, apoi sare si piper, dupa gust.

Separat, curatati ciupercile, spalati-le bine si fierbeti-le 20 de minute intr-un vas cu putina apa fierbinte si usor sarata.

Cand s-au racit, tocati-le marunt, prajiti-le in ulei, puneti sare, piper si serviti ciupercile alaturi de pasta de creier.
Aduceti preparatul la masa decorat cu frunze de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii