Salata de creier cu ciuperci

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora. Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g creier
  • 600 g ciuperci
  • o lamaie
  • o ceasca cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora.

Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de minute.

Cand este bine fiert, scoateti-l intr-un castron si pasati-l cu o lingura de lemn, adaugand ca la maioneza uleiul

picurat, zeama de lamaie, apoi sare si piper, dupa gust.

Separat, curatati ciupercile, spalati-le bine si fierbeti-le 20 de minute intr-un vas cu putina apa fierbinte si usor sarata.

Cand s-au racit, tocati-le marunt, prajiti-le in ulei, puneti sare, piper si serviti ciupercile alaturi de pasta de creier.
Aduceti preparatul la masa decorat cu frunze de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Alin

Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...

Desert tort Alin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca