Salata de cruditati

Se rad pe razatoare toate zarzavaturile, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Se fierb cartofii si calzi se taie in bucatele, se pune sare si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 telina
  • 1 ridiche neagra
  • 1 salata verde
  • ¼ varza dulce
  • 1 morcov
  • 3-4 mere
  • sare
  • 1-3 cartofi
  • 1-2 oua
  • mustar
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Se rad pe razatoare toate zarzavaturile, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Se fierb cartofii si calzi se taie in bucatele, se pune sare si se amesteca cu putin ulei. Se prepara o maioneza din 1-2 oua si mustar, care se subtiaza cu zeama de lamiie si otet de vin. Se amesteca sosul cu tot zarzavatul si se asaza apoi pe farfurie Se poate servi si cu andive sau salata verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...