Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla. Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase. Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verde
Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla.
Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase.
Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verdeata nu prea marunt, pentru a nu distruge vitaminele.
Se amesteca ingredientele, se pun sare, piper dupa gust si zeama de lamaie. La final se adauga uleiul de masline.
Se serveste ca garnitura la gratar de orice fel, ideal de vita sau de pui, peste gatit in folie la cuptor.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii