Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla. Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase. Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verde
Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla.
Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase.
Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verdeata nu prea marunt, pentru a nu distruge vitaminele.
Se amesteca ingredientele, se pun sare, piper dupa gust si zeama de lamaie. La final se adauga uleiul de masline.
Se serveste ca garnitura la gratar de orice fel, ideal de vita sau de pui, peste gatit in folie la cuptor.
Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...
Aperitiv "Taci si inghite"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj