Capia, gogosarul se toaca marunt, conopida, morcovul si telina se dau prin razatoarea mare. Se amesteca toate legumele si apoi se amesteca bine cu ot
Capia, gogosarul se toaca marunt, conopida, morcovul si telina se dau prin razatoarea mare.
Se amesteca toate legumele si apoi se amesteca bine cu otet, ulei, sare, zahar, piper si foi de dafin. Se lasa 24 h si se amesteca din cand in cand, apoi se pune in borcane, se preseaza bine si se completeaza cu lichid, se capacesc si se dau in camara.
Se poate servi si cu maioneza
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa