Salata de dovlecei

Dovleceii se curata de coaja si se pun la fiert, intregi sau taiati in jumatate. Se scurg apoi de apa si se toaca marunt. Dovleceii se pun  apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura otet sau zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se pun la fiert, intregi sau taiati in jumatate. Se scurg apoi de apa si se toaca marunt. Dovleceii se pun apoi intr-un castron, se adauga sarea, piperul, otetul si uleiul si se amesteca bine.


Inainte de servire se tine la frigider.

Alte retete:

Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Quiche de ton cu bacon

Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte...

Quiche de ton cu bacon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca