Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara s
Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, se freaca bine si se toarna peste dovlecei. Se presara verdeata tocata si se toarna deasupra o cana cu smantana.
Se pastreaza la rece pana se serveste.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftelute din dovlecei
Salata de vinete si dovlecei
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti