Se fierbe fasolea cu legumele. Cand este fiarta fasolea, se scoate si se asaza in salatiera. Se prepara sosul astfel: se freaca bine 4 linguri ulei, 1
Se fierbe fasolea cu legumele. Cand este fiarta fasolea, se scoate si se asaza in salatiera. Se prepara sosul astfel: se freaca bine 4 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 ceapa tocata marunt. Se toarna sosul peste fasole si se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste garnisit cu masline.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Fasole cu costita afumata
Zacusca de fasole
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti