Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Ros
Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Rosiile oparite se curata de seminte si pielite si se taie cubulete. Masline efara samburi se taie in sferturi. Pestele se taie pe lungime si se da prin faina, dupa care se pune la fiert. Se amesteca intr-un castron legumele impreuna cu sosul vinegreta, format din otet, ulei, sare si piper. Salata se asaza pe un platou si se orneaza deasupra cu capere, masline si fileuri de peste prajite.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti