Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Ros
Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Rosiile oparite se curata de seminte si pielite si se taie cubulete. Masline efara samburi se taie in sferturi. Pestele se taie pe lungime si se da prin faina, dupa care se pune la fiert. Se amesteca intr-un castron legumele impreuna cu sosul vinegreta, format din otet, ulei, sare si piper. Salata se asaza pe un platou si se orneaza deasupra cu capere, masline si fileuri de peste prajite.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa