Fasolea boabe din cutie se spala bine in apa rece. Se taie ceapa rondele si usturoiul in bucatele. Prepararea sosului: se amesteca intr-un bol ketchup
Fasolea boabe din cutie se spala bine in apa rece.
Se taie ceapa rondele si usturoiul in bucatele.
Prepararea sosului: se amesteca intr-un bol ketchupul, otetul balsamic si uleiul de masline, acestea se asezoneaza cu sare si piper.
Apoi se adauga ceapa, usturoiul si fasolea, si se amesteca bine.
Se toaca marunt patrinjelul, mararul si se adauga peste salata.
Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.