Salata de fasole cu usturoi

Se pune la fiert in apa cu sare, fasolea curatata. Dupa ce a fiert aproape o ora, se scurge si se lasa la racit. Se adauga usturoi tocat marunt si sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • usturoi
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se pune la fiert in apa cu sare, fasolea curatata. Dupa ce a fiert aproape o ora, se scurge si se lasa la racit. Se adauga usturoi tocat marunt si sare, apoi un amestec de otet cu ulei si se amesteca bine, dupa care se da la rece.


Se serveste presarata cu verdeata tocata marunt.

Alte retete culinare:

Zacusca de peste Placinta de dovleac Zacusca de legume

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide