Salata de fasole cu usturoi

Se pune la fiert in apa cu sare, fasolea curatata. Dupa ce a fiert aproape o ora, se scurge si se lasa la racit. Se adauga usturoi tocat marunt si sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • usturoi
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se pune la fiert in apa cu sare, fasolea curatata. Dupa ce a fiert aproape o ora, se scurge si se lasa la racit. Se adauga usturoi tocat marunt si sare, apoi un amestec de otet cu ulei si se amesteca bine, dupa care se da la rece.


Se serveste presarata cu verdeata tocata marunt.

Alte retete culinare:

Zacusca de peste Placinta de dovleac Zacusca de legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mere si scortisoara

O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!

Tarta cu mere si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca