Fasolea se curata si se fierbe in apa cu vegeta (nu trebuie sa fie fiarta prea tare). Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se piseaza. Car
Fasolea se curata si se fierbe in apa cu vegeta (nu trebuie sa fie fiarta prea tare). Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se piseaza. Carnea fiarta de pui se taie fisii. Se amesteca ingredientele intr-un castron, apoi se aduga sarea, piperul si maioneza (atentie la sarare, deoarece si vegeta contine sare).
Se serveste pe un platou, ornata cu felii de gogosar murat si masline negre si verzi
Andra Mihail a pregătit o rețetă de chifteluțe marinate ca la mama acasă, într-un sos bogat și aromat. O masă...
Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa