Salata de fasole verde cu usturoi

Fasolea se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in clocot, se lasa la scurs. se piseaza usturoiul, iar pasta obtinuta se adauga peste fasolea

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in clocot, se lasa la scurs. se piseaza usturoiul, iar pasta obtinuta se adauga peste fasolea pastai. Se potriveste la gust de sare, apoi se toarna uleiul si se presara deasupra patrunjelul verde tocat marunt.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Piftie de curcan

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...