Salata de fasole verde cu usturoi, boia si verdeata

Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdetur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 1 capatina usturoi
  • 100 g masline negre
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • ulei
  • otet aromat
  • un praf de busuioc
  • oregano
  • boia iute sau dulce

Mod de preparare

Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera cu capac pina se raceste.
Se serveste ornata cu masline negre si, eventual, cu felii subtiri de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...