Fasolea se curata si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine s
Fasolea se curata si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine si se lasa in castron sa se raceasca.
Se toaca usturoi dupa dorinta, se mai pune sare, se face un sos din ulei si otet, se amesteca toate si se lasa salata la rcce.
Se poate servi si de pe o zi pe alta, cu verdeata tocata pusa deasupra.
Alte retete culinare
Salata cu telina
Salata boeuf
Salata cu pui
Anul acesta am ales sa combin pasare si porc, intr-un mod care sa nu fie deranjant pentru fiere ( mai ales ca amandoi avem...
Piftie combinataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.