Gogonelele se pun la fiert pana cand se inmoaie miezul. Se scot apoi din apa fiarta si se lasa la racit. Se curata de pielite si se toaca apoi marunt
Gogonelele se pun la fiert pana cand se inmoaie miezul. Se scot apoi din apa fiarta si se lasa la racit. Se curata de pielite si se toaca apoi marunt. Se pun intr-un castron si se bat cu sarea, ceapa tocata marunt si ulei cat cuprinde. Optional se poate adauga si un dovlecel fiert.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Saratele
Ciuperci la cuptor
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa