Gogonelele se pun la fiert pana cand se inmoaie miezul. Se scot apoi din apa fiarta si se lasa la racit. Se curata de pielite si se toaca apoi marunt
Gogonelele se pun la fiert pana cand se inmoaie miezul. Se scot apoi din apa fiarta si se lasa la racit. Se curata de pielite si se toaca apoi marunt. Se pun intr-un castron si se bat cu sarea, ceapa tocata marunt si ulei cat cuprinde. Optional se poate adauga si un dovlecel fiert.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Saratele
Ciuperci la cuptor
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj