Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala
Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala bine si se rupe in bucati mici. Se curata si castravetele si se taie rondele mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste. Se pun toate intr-un castron, se adauga telemeaua taiata cubulete si menta tocata marunt. Se amesteca si se toarna peste, sosul de ulei, cu otet si sare.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
M-am insiprat de pe blogul Savori urbane
Desert cornulete cu nuca si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj