Guliile se curata de coaja, apoi se trec pe razatoarea mare si se omogenizeaza cu gogosarii taiati rondele fine si ceapa taiata cubulete mici. Se ada
Guliile se curata de coaja, apoi se trec pe razatoarea mare si se omogenizeaza cu gogosarii taiati rondele fine si ceapa taiata cubulete mici. Se adauga sare, piper, otet si ulei. Se presara deasupra cu patrunjelul verde si se amesteca bine.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Ciuperci la cuptor Zacusca de legume
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii