Salata de iarna de cruditati

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. ridiche neagra
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov mai mare
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 1/2 buc. pastirnac
  • 1 buc. sfecla rosie
  • 2 linguri untdelemn
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca