Salata de iarna de cruditati

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. ridiche neagra
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. morcov mai mare
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 1/2 buc. pastirnac
  • 1 buc. sfecla rosie
  • 2 linguri untdelemn
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...