Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa
Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa care se scurg si se taie in fasii late. Se presara deasupra cu sare, piper si se toarna sosul format din otet, ulei si usturoiul pisat.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Chiftele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii