Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa
Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa care se scurg si se taie in fasii late. Se presara deasupra cu sare, piper si se toarna sosul format din otet, ulei si usturoiul pisat.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Chiftele
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti