Se spala cartofi, dupa care se pun la fiert. Se taie julien, dupa ce s-au curatat de coaja. Morcovii se rad, ardeii se taie fideluta, iar telina se r
Se spala cartofi, dupa care se pun la fiert. Se taie julien, dupa ce s-au curatat de coaja. Morcovii se rad, ardeii se taie fideluta, iar telina se rade si ea. Separat se pregateste un sos din ulei, otet, sare, patrunjel tocata marunt si mustar. Se adauga sosul peste restul de ingrediente si se amesteca bine.
Salata se serveste ornata cu oua.
Alte retete:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc
Cu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...
Desert „Godina”Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj