Se curata legumele, se spala, apoi se fierb fiecare separat. Dupa ce s-au racit, se taie in bucati potrivite si se pun intr-o salatiera. Se adauga ma
Se curata legumele, se spala, apoi se fierb fiecare separat. Dupa ce s-au racit, se taie in bucati potrivite si se pun intr-o salatiera. Se adauga maioneza, sare si piper si se amesteca.
Salata se serveste decorata cu patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete:
Legume la cuptor Cartofi la cuptor Placinta cu carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii