Se curata si spala spanacul. Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua. Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minu
Se curata si spala spanacul.
Fasolea, mazarea se curata de ate, fasolea se rupe in doua.
Se pune fasolea in apa clocotita si se opareste cateva minute.
Se combina spanacul taiat fin, fasolea, mazarea pastai, ardeiul taiat si ceapa taiata pe lung.
Pentru a face sosul se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga usturoiul, ghimberul,ardeiul iute si firele de cocos si se prajesc la foc iute(stir-fry) 1 min. Se adauga otetul, apa si se se mai lasa un minut. Se raceste o jumatate de ora.Se toarna sosul peste legumele din castron.
Nota.Pulpa de cocos se vinde in pungi la supermarket. Arata ca niste fire de morcov ras doar ca este alba.
Reteta Salata de legume reci cu sos picanta fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa