Salata de macris

Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el. 

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castron frunze crude de macris
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el.


Se asaza macrisul intr-o salatiera si se serveste imediat.

Alte retete:

Piftie de curcan

Muschi de porc la cuptor

Iahnie de fasole

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa