Salata de macris

Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el. 

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castron frunze crude de macris
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el.


Se asaza macrisul intr-o salatiera si se serveste imediat.

Alte retete:

Piftie de curcan

Muschi de porc la cuptor

Iahnie de fasole

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...