Salata de morcovi si chimen in suc de portocale

Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul. Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi taiati felii
  • 200 ml de suc de portocale
  • 1 lingurita de chimen
  • 1 lingura de ulei de masline.

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul.Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximativ 25 minute). Daca sucul de portocale s-a evaporat, mai adaugati 100 ml. Servit cald sau rece.


Se poate servi ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de porc. Pofta buna! Reteta Salata de morcovi si chimen in suc de portocale a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca