Miezul de nuci si usutroiul se piseaza. Miezul painii se inmoaie in apa, apoi se sfaramiteaza si se amesteca impreuna cu usuroiul. Se adauga ulei, pu
Miezul de nuci si usutroiul se piseaza. Miezul painii se inmoaie in apa, apoi se sfaramiteaza si se amesteca impreuna cu usuroiul. Se adauga ulei, putin cate putin si se subtiaza cu zeama de lamaie. Se adauga apoi nucile pisate si se freaca in continuare amestecul Se potriveste apoi la gust de sare.
Se serveste cu mai multe feluri de mancare.
Alte retete culinare;
Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj