Salata de orez cu maioneza in trei culori

Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • sare
  • 1 pahar maioneza
  • 1 pahar ulei
  • 1-2 galbenusuri crude
  • 1/2 lamiie
  • mustar
  • 1 lingurita boia sau 1-2 linguri bulion
  • 100g masline
  • 1 gogosar murat

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei cantitati egale; o parte se amesteca cu maslinele tocate marunt, alta parte se amesteca cu boia de ardei sau cu bulion pina devine roz. Se formeaza pe un platou, preferabil dreptunghiular, un patrat nivelat din amestecul galben, urmat de un alt patrat roz, apoi ultimul patrat negru. Se garnisete cu gogosari.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii