Salata de orez cu maioneza in trei culori

Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • sare
  • 1 pahar maioneza
  • 1 pahar ulei
  • 1-2 galbenusuri crude
  • 1/2 lamiie
  • mustar
  • 1 lingurita boia sau 1-2 linguri bulion
  • 100g masline
  • 1 gogosar murat

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei cantitati egale; o parte se amesteca cu maslinele tocate marunt, alta parte se amesteca cu boia de ardei sau cu bulion pina devine roz. Se formeaza pe un platou, preferabil dreptunghiular, un patrat nivelat din amestecul galben, urmat de un alt patrat roz, apoi ultimul patrat negru. Se garnisete cu gogosari.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...